Contacteer ons

Wij zijn er voor je

Klein Veldekens staat voor je klaar

Heeft u een vraag. Geef ons gerust een seintje. We contacteren u zo snel mogelijk


  Klachtenbehandeling

  Doelstelling

  Klachten, bemerkingen en suggesties verwerken met als doel het welzijn van onze medewerkers, bewoners, familie en bezoekers te optimaliseren binnen de visie en missie van Astor vzw.

  Een klacht is een signaal over een handeling of prestatie die  niet op de gebruikelijke manier werd afgehandeld, niet correct werd uitgevoerd of volledig niet werd uitgevoerd.

  Melding

  Klachten, bemerkingen en suggesties kunnen ten allen tijde mondeling gesignaleerd worden aan de klachtenbehandelaar. Schriftelijke meldingen zijn mogelijk via het Ideeën- Suggestie- en Klachtenformulier dat ter beschikking ligt aan het onthaal. Naast ideeën en suggesties biedt dit formulier de kans om bedenkingen en reële klachten te formuleren over alle facetten van de zorg, het wonen en leven binnen Astor vzw.

  Het formulier kan gepost worden in de brievenbus administratie, Groenhuis 55, welke zich bevindt in de inkomhal van Bistro Louisa en het onthaal.

  Contact klachtenbehandelaar

  Klachtenbehandelaar: An Peeters, verantwoordelijke bewonerszorg
  Telefoon: 0478 52 08 36
  e-mail: an.peeter@astorvzw.be

  Externe melding

  Iedereen beschikt tevens over de mogelijkheid om rechtstreeks een vraag of klacht te formuleren over ouderenzorgvoorzieningen bij de Woonzorglijn.

  Woonzorglijn
  Telefoon: 078 15 25 25
  e-mail: woonzorglijn@vlaanderen.be
  Meer info: www.zorg-en-gezondheid.be

  Klik op onderstaande knop voor het klachtenformulier.