Een luxe assistentiewoning in Geel

 

Bij Klein Veldekens kan je een luxe assistentiewoning huren in een zorgzame en duurzame buurt in Geel, nabij Mol. Je kan er genieten in een kwaliteitsvol nieuwbouw appartement samen met je partner of alleen. Je leeft volledig zelfstandig en indien nodig kan je een beroep doen op hulp die altijd aanwezig is. Veel medewerkers en vrijwilligers, samen met de andere bewoners bieden een constante zorg en ondersteuning, wat bijdraagt tot een veilige omgeving.

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Kies voor een kwaliteitsvolle
assistentiewoning

 

Ben jij hulpbehoevend, maar toch nog zelfstandig genoeg om alleen te wonen? Probeer dan een assistentiewoning of serviceflat in de zorgbuurt Klein Veldekens en ervaar de veiligheid en betrokkenheid van de omgeving. Deze vorm van samenwonen is zo ontworpen om de expliciete zorg onzichtbaar te maken en de identiteit en autonomie van de bewoners te versterken. In een assistentiewoning kan je in volledige privacy genieten van een dynamische omgeving en uitgebreide faciliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld ook heel wat tijd doorbrengen in ons lokaal dienstencentrum waar je je kan ontspannen en je je nooit eenzaam hoeft te voelen. Bij Astor vzw werken we samen met verschillende zorgpartners en integreren we hen in het zorgaanbod en de buurt. Op die manier garanderen we een veilige, zorgzame ruimte waar iedereen zijn persoonlijke bijdrage kan leveren.

Vul het contactformulier in

Zoek jij nog naar een ideale assistentiewoning op maat? Twijfel dan niet en vul ons contactformulier in. Je kan ons ook steeds bellen op ons nummer 014 39 51 00 en wij laten jou zo snel mogelijk iets weten. Heb jij meer hulp nodig en zoek je naar een plaats in een rusthuis? Ook dat bieden we aan! Geef ons zo snel mogelijk een seintje en maak een afspraak.

Stel je vraag hier: