Een bruisend dienstencentrum in Geel

Als jij interesse hebt in een woning in Klein Veldekens nodigen wij jou graag uit om eens een kijkje te nemen in ons dienstencentrum in Geel, nabij Mol. Samen met je buren, vrienden of vereniging kan je er gebruik maken van onze zalen en deelnemen aan verscheidene activiteiten. Zo kunnen we de eenzaamheid bestrijden en verbinding zoeken met andere bewoners.

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Ontspan jezelf in ons nieuwe
dienstencentrum

Verblijf jij in een assistentiewoning of andere woonvorm in Klein Veldekens en heb je nood aan wat ontspanning? Kom dan zeker eens langs in ons dienstencentrum. Iedereen is er welkom! Het is ons doel om op deze manier de hele buurt dichter bij elkaar te brengen. Zo kunnen jongere bewoners eventueel ondersteuning bieden aan bewoners van het rusthuis tijdens activiteiten. De verschillende leeftijdsgroepen kunnen elkaar op die manier dingen bijbrengen. Verder kunnen zij ook nog gebruik maken van het dagverzorgingscentrum dat zich ook in dezelfde buurt bevindt. Bij deze dagopvang voor ouderen zorgen ze eveneens voor een gezellige babbel, ontspanning en dagdagelijkse begeleiding. Ons dienstencentrum en de verschillende activiteiten zorgen voor dagelijks contact en een vertrouwd gevoel. 

Maar nu jouw afspraak

 

Ben jij geïnteresseerd in een vorm van samenwonen in een zorgzame buurt en heb je ook regelmatig behoefte aan gezelschap? Kies dan zeker voor een woning in Klein Veldekens en geniet van het veilige en familiale gevoel. Wil je graag een tafel reserveren in één van onze zalen in het dienstencentrum? Check dan zeker ook de beschikbaarheid in de online kalender. Je kan ons ook steeds bereiken op het nummer 014 39 51 00 of via ons contactformulier en wij beantwoorden eventuele vragen zo snel mogelijk.

Stel je vraag hier: