Een nieuwe serviceflat in Geel

Als jij zoekt naar een moderne serviceflat in een bruisende buurt, zit je zeker goed bij Klein Veldekens in Geel, dichtbij Mol. Hier ligt namelijk een woonzorgcentrum, assistentiewoningen, kleinschalige groepswoningen, een centrum voor kortverblijf en een dagverzorgingscentrum. In een serviceflat kan je genieten van een ruim nieuwbouwappartement waarbij je kan kiezen tussen één of twee slaapkamers. Je kan je zelfstandigheid dus volledig behouden, maar wanneer het nodig is, is er altijd hulp nabij.

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Kies voor zorg én vrijheid in een nieuwe serviceflat

Wil jij zelfstandig wonen, maar heb je soms ook extra hulp nodig? Kom dan naar Klein Veldekens en maak kennis met de sfeervolle zorgbuurt. Niet elke hulpbehoevende hoeft meteen naar een rusthuis te gaan. Geniet nog van je actieve jaren en kies voor een serviceflat in een veilige, actieve omgeving. Zelfs wanneer de zorgvraag erg hoog ligt, kan je in deze buurt in je appartement blijven wonen. Voor mensen die werkelijk dagelijks begeleiding nodig hebben, is er ook een woonzorgcentrum aanwezig, waar je kan samenleven in kleine groep. Overal in de omgeving kan je ten volle gebruik maken van onze nieuwe faciliteiten en activiteiten zodat jij je nooit alleen hoeft te voelen. 

Huur nu jouw serviceflat

Wil jij graag een moderne serviceflat huren in een regio van 30 km rond Geel? Ga dan zeker eens een kijkje nemen in Klein Veldekens. Dit project is mogelijk gemaakt door Astor vzw en als vernieuwende organisatie sturen we steeds bij waar het nodig en mogelijk is. Heb je enkele suggesties of ideeën? Dan horen wij dat graag! Je kan ons bereiken op het nummer 014 39 51 00 of via ons contactformulier. Wil je graag wat meer informatie over onze andere woonopties zoals de kleinschalige groepswoningen? Maak dan nu een afspraak en wij helpen jou verder.

Stel je vraag hier: