Een groepswoning in Geel

In Klein Veldekens bij Aster vzw kan je kiezen voor een kwaliteitsvolle groepswoning in een zorgzame en duurzame omgeving in Geel, nabij Mol. De woningen zijn betaalbaar, comfortabel en aan te passen aan de noden van de bewoners. Bovendien streven we naar energiezuinige gebouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Het groepsverband zorgt ook voor meer inclusie en verbondenheid met andere bewoners, familie, buren en zorgpartners. Zo creëren we woonvormen die het welzijn van alle bewoners bevorderen. 

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Een kwaliteitsvolle en duurzame
groepswoning 

Ben jij geïnteresseerd in de beste groepswoning in jouw buurt? Kom dan naar Klein Veldekens en kies voor een veilige omgeving om te wonen. Hier wonen zeer uiteenlopende gemeenschappen zoals onder andere jonge gezinnen in een groepswoning, mantelzorgers en bewoners van het rusthuis dichtbij elkaar. Op die manier willen we de buurt versterken en een plaats creëren waar mensen elkaar kennen en spontaan voor elkaar zorgen. Daarom zijn er ook allerlei faciliteiten zoals ons dienstencentrum waar activiteiten voor iedereen worden georganiseerd. We vertrekken steeds vanuit de noden van de bewoner, de leefgewoontes en speciale wensen om een thuis met constante zorgondersteuning te realiseren.

Vul ons online contactformulier in

Zou jij graag deze woonvorm uitproberen en heb je interesse in een kwaliteitsvolle? Aarzel dan niet om ons te contacteren door te bellen naar 014 39 51 00 of het contactformulier in te vullen. Zorg mee voor jouw buurt en geniet van onze toegankelijke woningen waar iedereen op eigen ritme en tempo kan leven.

Stel je vraag hier: