Zorgondersteuning op jouw maat in Geel

Ben jij op zoek naar een zorgondersteuning op maat in een veilige omgeving in de buurt van Geel en Mol? Twijfel dan niet en bekijk alle woonopties die Klein Veldekens te bieden heeft. Door verschillende leeftijdsgroepen en kwetsbare personen samen te brengen, staat een onderlinge zorg en aandacht voor inclusie in deze gemeenschap voorop. Ook duurzaamheid en kwaliteitsvol wonen zijn belangrijke pijlers voor Astor vzw die het project ondersteunt.

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Doe een beroep op de vrijblijvende
zorgondersteuning

Heb jij een bepaalde zorgondersteuning nodig en heb je nood aan contact met andere mensen? Dan biedt Klein Veldekens dé oplossing voor jou! Deze levendige en zorgzame buurt is ontworpen om een meer sociale vorm van samenleven te stimuleren. Er is een rusthuis aanwezig, maar ook jongere gezinnen kunnen zich er settelen. Die kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een moderne, maar kleinschalige groepswoning. Verschillende soorten manieren van wonen worden samengebracht om een gedeeld thuis te vormen waar iedereen aandacht heeft voor elkaar. Wij zorgen voor de juiste zorgondersteuning op maat van elke bewoner. Wil je bijvoorbeeld kiezen voor een assistentiewoning zodat jij zelf de frequentie van de zorg kan bepalen? Ook dat is mogelijk bij ons! Bepaal zelf welke woonvorm bij jou past.

Maak een afspraak en laat je begeleiden

Heb jij dringend nood aan zorgondersteuning, maar zit je nog met vragen over wat de omgeving precies te bieden heeft? Maak dan zeker een afspraak of kom langs bij ons om een idee te krijgen van de warme gemeenschap. Je kan ons contacteren op het nummer 014 39 51 00 of je kan het contactformulier invullen. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder!

Stel je vraag hier: