Nieuw woonzorgcentrum in Geel

Zou jij ook graag in een nieuw woonzorgcentrum verblijven in een zorgende omgeving in de buurt van Geel en Mol? Kies dan voor Klein Veldekens en zet optimaal in op een zorgzame en duurzame buurt. Jong en oud kan er in harmonie leven op hun eigen ritme en met eigen gewoontes. Bij Astor vzw geloven we in de kracht van ontmoeting en contact, die kan leiden tot verbinding en behulpzaamheid voor elkaar.

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Bouw mee aan een zorgzame buurt en kom naar het woonzorgcentrum

Ben jij hulpbehoevend en op zoek naar het zorgaanbod in jouw buurt? Zoek dan niet langer en kies voor het woonzorgcentrum in de zorgbuurt Klein Veldekens. In deze omgeving zijn niet enkel een woonzorgcentrum, maar ook groeps- en assistentiewoningen, alsook dagverzorgingscentra samengebracht. Bij zulke projecten streven we steeds naar nieuwe woonvormen die het welzijn van de bewoners bevorderen. Dat doen we met een bijzondere aandacht voor inclusie, zorgondersteuning en verbinding tussen de verschillende bewoners. Daarbovenop zetten we in op kwaliteitsvolle gebouwen in een rustige omgeving die toegankelijk zijn voor iedereen. In het woonzorgcentrum leef je samen met een kleine groep in een familiale omgeving. Je kan er genieten van de luxe en de zorg van onze huismoeders, zodat jij je meteen thuis voelt.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een vernieuwd en kleinschalig woonzorgcentrum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de faciliteiten en de werking van het rusthuis. Wens je graag een afspraak te maken of heb je een vraag? Bel ons dan op het nummer 014 39 51 00 of vul het online contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Samen kunnen we de betrokkenheid in jouw buurt vergroten!

Stel je vraag hier: