Dagopvang voor ouderen in Geel

Ben jij dringend op zoek naar de geschikte dagopvang voor ouderen in de buurt van Geel, nabij Mol? Geen nood, bij Klein Veldekens is iedereen welkom voor een gezellige babbel en de juiste zorg op maat. Ouderen die zelfstandig thuis wonen, maar extra ondersteuning nodig hebben, kunnen altijd in onze dagopvang terecht. Je kan er mee genieten van verschillende activiteiten en professionele begeleiding in een aangename woon- en leefomgeving. 

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Ontdek onze professionele dagopvang voor
ouderen

Heb jij hulp en gezelschap nodig of kan je mantelzorger even niet langskomen? Kom dan zeker langs bij onze dagopvang voor ouderen. In ons dagverzorgingscentrum ben je steeds zeker van een persoonlijke aanpak en een leuke setting om nieuwe mensen te leren kennen. Net zoals in het rusthuis worden er activiteiten georganiseerd en zijn er veel vrijwilligers en medewerkers aanwezig om jou daarbij te begeleiden. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop bloemschikken of genieten van een optreden. Woon je in een serviceflat in de zorgbuurt en wil je wat gezelschap opzoeken? Dan kan je ook altijd terecht in ons lokaal dienstencentrum waar eveneens verschillende activiteiten plaatsvinden. In onze dagopvang voor ouderen wordt het gemeenschapsgevoel aangewakkerd en zal je je nooit eenzaam voelen. 

Vraag hulp en advies via ons
contactformulier

Ben jij geïnteresseerd in onze dagopvang voor ouderen en zou je graag eens een kijkje komen nemen bij ons? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 014 39 51 00 of door het contactformulier in te vullen. Je kan bij ons terecht voor uiteenlopende vragen en persoonlijk advies over jouw situatie en noden. 

Stel je vraag hier: