Dagverzorgingscentrum in Geel

Als jij op zoek bent naar gezelschap of begeleiding bij alledaagse activiteiten, raden wij je aan om naar het dagverzorgingscentrum in Geel in de buurt van Mol te komen. Het is gelegen in een zorgbuurt waarbij zeer diverse gemeenschappen bij elkaar leven om elkaar de nodige ondersteuning te bieden. De perfecte omgeving dus om elk eenzaam gevoel de kiem in te smoren. 

Bejaarde vrouw die een krant leest

Wil je meer weten?

Verval niet in eenzaamheid en kom naar
ons dagverzorgingscentrum 

Wil jij zo lang mogelijk thuis wonen, maar valt het je zwaar om altijd alleen te zijn? Dan is ons dagverzorgingscentrum dé ideale oplossing voor jou! In deze dagopvang voor ouderen ben je steeds zeker van een leuke babbel in een veilige buurt. Bovendien kan je je mantelzorger eventueel wat rust gunnen terwijl jij bij ons de dag doorbrengt. Onze medewerkers hechten een grote waarde aan het creëren van een fijne sfeer in combinatie met de beste zorgondersteuning. In ons dagverzorgingscentrum komen de noden en wensen van de bewoners steeds op de eerste plaats. Wordt het moeilijk om alleen te blijven wonen en heb je dagelijks meer hulp nodig? Kom dan zeker ook eens kijken naar ons vernieuwde woonzorgcentrum of huur samen met je mantelzorger een woning in onze zorgzame buurt.

Contacteer ons voor meer informatie

Heb jij regelmatig nood aan gezelschap of een goede babbel? Geniet dan van onze faciliteiten en persoonlijke begeleiding in ons dagverzorgingscentrum. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze woonopties. Ook wanneer je op zoek bent naar een kleinschalig rusthuis, zit je goed bij klein Veldekens. Bel naar 014 39 51 00 of vul het online contactformulier in en wij helpen jou verder.

Stel je vraag hier: